Денес во општина Кисела Вода Македонијо во срце те носиме

Се гледаме во СКОПЈЕ во ЧЕТВРТОК 12/10 со почеток од 20:30! Паркот пред салата “Расадник” во општина Кисела Вода!

Денес во општина Кисела Вода Македонијо во срце те носиме
Се гледаме во ????????СКОПЈЕ???????? во ЧЕТВРТОК 12/10 со почеток од 20:30!
Паркот пред салата “Расадник” во општина Кисела Вода!
Ајде заедно да ги испееме најубавите песни за Македонија!????????