Рубрика: Македонија

ЧЕСТИТ 11 ОКТОМВРИ

Нека ни е честит и вековит 11-ти Октомври – Ден на вооруженото востание на македонскиот народ...

Види

Денес Протест против убиството на онкологија 09.10...

Facebook страницата Протест против убиството на онкологија повикува на протест...

Види

Концерт на Игор Џамбазов и Гуру Харе...

Игор Џамбазов и Гуру Харе - вечните борци против кичот, шундот, турбо-фолкот и плејбекот......

Види

Па многу јасно

Миленко Неделковски со едно прашање поврзано и во врска со анкетите што никнуваат на сите страни како печурки...

Види

Шницла На денот

Рандом џам пост, писмено или усно излагање, изјаснување и слично, на денот...

Види

Се вратија 40 албански, македонски и косовски држа...

Авионот, "Ер Албанија", пристигна на меѓународниот аеродром "Мајка Тереза" и пренесе 40 патници...

Види

Сахара била зелена

Пред околу 4500 - 5000 години пустината Сахара во Африка била покриена со вегетација и целата била зелена...

Види

Марко Величковски Јуниорски шампион на Република М...

Величковски, член на клубот “147”, го презеде шампионскиот наслов од Андреј Ѓурчиновски...

Види

Игор и Гуру - ПЕЈ!

Најновиот официјален видео запис на нашите Игор Џамбазов и Гуру Харе за песната ПЕЈ! (Official Music Video)...

Види

Време Прогноза за денес

Време Прогноза за денес УХМР – Управа за хидрометеоролошки работи на Република Македонија...

Види

Иљче На денот

Рандом џам пост, писмено или усно излагање, изјаснување и слично, на денот...

Види

Најславни Македонци според интернетот...

Најпознатите и најславните Македонци во историјата според интернетот

Види

Стојанче Ангелов брка мечки низ тесните улички на...

Проблемите и опасностите секогаш изгледаат поедноставно кога се гледаат од безбедна далечина...

Види

Oсновните училиштa во Аеродром секој понеделник ...

Изразуваме искрена почит кон татковината и со која имаме цел да го подигнеме националното чувство...

Види