Фрејзер се врати

Серијата успева да го задржи својот оригинален шарм и хумор, додека воведува нови елементи кои ја освежуваат приказната.

Фрејзер серијата се врати во 2023 и е вистинско задоволство за старите обожаватели и новите гледачи. Серијата успева да го задржи својот оригинален шарм и хумор, додека воведува нови елементи кои ја освежуваат приказната. Келси Грамер, кој го игра главниот лик, беше награден како најдобар актер на “Critics’ Choice” 2023. Неговата актерска игра е моќна и емотивна, што дополнително ја зголемува атрактивноста на серијата. Во целост, Фрејзер 2023 е одличен пример за тоа како класична серија може успешно да се преработи за современата публика.