Концерт на Игор Џамбазов и Гуру Харе

Игор Џамбазов и Гуру Харе - вечните борци против кичот, шундот, турбо-фолкот и плејбекот...

Концерт на Игор Џамбазов и Гуру Харе
Оваа година го прославуваме 60-от роденден на Игор, како и 30 годишнината од соработка помеѓу него и неговиот животен блуз-сопатник Гуру Харе.
Сето ова ќе го прославиме заедно на 21 октомври во Македонската Филхармонија, со концерт на кој ќе биде изведен новиот матерјал од албумот „Првите триесет“, како и нивните најголемите хитови.
Игор Џамбазов и Гуру Харе - вечните борци против кичот, шундот, турбо-фолкот и плејбекот...
Влезниците можете да ги набавите на следниот линк: и во продажната мрежа на mk.tickets