Рубрика: ИТН

Човекот што украде 4,5 милијарди долари и сеуште н...

Документаец за Jho Low познат како "Волкот од Малезија" човекот што украде 4,5 милијарди долари...

Види

Кога викендот бил топ

Викенд меме                                                                                                                       ...

Види

Tоп 10 најславни личности во светот за 2023...

Листа на најславните десет личности моментално во светот

Види

Ако Шведска ја нападнат Швеѓаните треба да бегаат ...

Шведски хумор и сатира на тема колку е Шведска опремена воено

Види