Лидл денови-Ајде да побрзаме во Лидл има акција на апарат за вафли (Видео)

Случувања за Lidl денови и намалената цена на апаратот за вафли

Лидл денови-Ајде да побрзаме во Лидл има акција на апарат за вафли (Видео)