Онлајн славата е Илузија!

Кратко видео за луѓе кои пробуваат да бидат славни на тик ток, инстаграм и други социјални мрежи преку предизвици

Онлајн славата е Илузија!

Предизвиците и трендовите на социјалните мрежи често може да донесат и смрт, а уште почесто носат страдање. Некои луѓе се спремни на се, само за да бидат 5 минути славни. Совет од нас? Сето тоа е само една голема илузија!