Претстојни Филмски наслови за Септември 2023

Претстојни Филмски наслови за Септември 2023

Еве неколку предстојни филмови кои ќе бидат прикажани во кината:

 1. Surprised by Oxford - 27 септември, 2023
 2. The Blind - 28 септември, 2023
 3. The Creator -   29 септември, 2023
  The Creator - 2023 - Original Movie Poster – Art of the Movies
 4. Saw X -   29 септември, 2023
  Image result for saw x movie poster
 5. Dicks: The Musical -   29 септември, 2023
  Dicks: The Musical movie large poster.