Работа: Kонкурс за вработување

Работа: Kонкурс за вработување

Ве известуваме дека е во тек вработување за следново работно место со полно работно време:

Магационер / Возач

  
Основни услови за вработување:

  • Познавање на современата ИТ технологија
  • Активно познавање на пишан и говорен Англиски јазик
  • Високи комуникативни способности
  • Aмбициозност, динамичност и способност за тимска работа
  • Постојано живеалиште или постојан престој во Скопје или околината

Повеќе инфо тука