Сирени има, само треба да се пронајдат

Сирената е скулптура направена од Данскиот уметник Mille Rude.

Сирени има, само треба да се пронајдат

Сирената е скулптура направена од Данскиот уметник Mille Rude. Изложена е во Данскиот националниот музеј на Копенхаген.