Бурата Бабет однесе 3 жртви (Видео)

Во Велика Британија три лица загинаа за време на хаосот од поплави и бура наречена Бабет која продолжува да беснее и прави штета.

Големи инциденти се пријавени во делови од Велика Британија откако три лица загинаа додека бурата Бабет продолжува да беснее во Велика Британија со силни ветрови, пороен дожд и сериозни поплави.

Низ целата Велика Британија, патиштата се затворени и услугите на возовите се во хаос или откажани.