Рубрика: Бизнис

Колку кошта Снуп Дог

За колку пари Снуп Дог настапува на ваша трака и за колку се појавува на спот...

Види

Работа: Taskforce ВРАБОТУВА

Taskforce e во потрага и бара Insurance Outreach Specialist за потребите на нивната канцеларија во Битола....

Види

Работа: Техномаркет вработува референти...

Техномаркет вработува референти за продажба во Скопје.

Види

25-те најбогати во светот заедно вредат 2,1 трилио...

Најбогатите 25 луѓе во светот во 2023 година заедно вредат колективно 2,1 трилиони долари...

Види

Најскапата слика во светот

Ова мајсторско дело, кое го прикажува Исус Христос кој држи кристална кугла и го благословува гледачот, беше продадено за впечатли...

Види