Рубрика: Донации

Да му помогнеме на Петар

Петар има 22 год и боледува од ретка болест Tyrosine Hydroxylase deficit. Како последица од не навреме поставена дијагноза...

Види

Да му помогнеме на Алексеј !

Ајде да направиме уште едно добро дело. Ве молам од се срце сите вие денешното кафе да го донирате за едно мало детенце од Илинден...

Види

Донации Да му помогнеме на Бобан Домитријевски!...

Бобан Домитријевски од Битола му е откриен Бенигна Неоплазма (Тумор)

Види

Да му помогнеме на Томе!

Томислав Ивановски 35 години, после тешка сообраќајна несреќа остана парализиран....

Види

Да му помогнеме на Алпај (Џани) Муфти...

Алпај младо момче на 27 години, има потреба од операција по сообраќајна незгода...

Види