Рубрика: Дно

Во кои знаци се раѓаат најлоши сопруги?...

Некои жени се родени за брак, а некои од бурмата бегаат како Џулија Робертс во „Бегалка невеста“. Иако се одлучуваат да се заколна...

Види

Тешко на владата со ваков народ!...

Тито во одбрана на голот на Северната покраина

Види

Аман, не го нервирајте, ќе почни да тепа! Видео...

На ова прашање нема потреба да стојам тука“ Битиќи рече и замина

Види

Онлајн славата е Илузија!

Кратко видео за луѓе кои пробуваат да бидат славни на тик ток, инстаграм и други социјални мрежи преку предизвици...

Види

Интервју на англиска ТВ за неуспешниот референдум...

Времето кога Маричиќ пробуваше да го направи референдумот победнички пред нормалниот свет...

Види

Ништо од таблата: Османи контра Османи...

Министерот Буар Османи во краток временски период од 3 месеци

Види

Праќани се бакнежи од Бојан Маричиќ кон својата ко...

Маричиќ праќал бакнежи кон колешка пратеничка од спротивниот табор

Види

Тито влезе во ЕУ., Пак!

Евоцирање на спомени и сеќавања од неодамнешниот влез во Европска Унија  ...

Види

Ах бе Љубчо не те перат ни два Охридска езера!...

И тој се приклучи на сапуницата!

Види