ЧКЕМБАРИ СЛАВАТ РОДЕНДЕН!

ЧКЕМБАРИ СЛАВАТ РОДЕНДЕН!
ЧКЕМБАРИ СЛАВАТ РОДЕНДЕН - СРЕДА 16:30ч плоштад “Магнолија” ☘️
Припремите за спектаклот во среда се при крај????????
Носи шал и биди дел од него
Со кортео најкасно тргнуваме во 17:30ч.
РК. Е. ПЕЛИСТЕР - Рк. Кил 18:45ч.