Вака во ЕУ не се оди

Од среда само еднаш дневно воз од Скопје кон Битола и обратно!

Вака во ЕУ не се оди

ЖРМ Транспорт АД Скопје – Патнички сообраќај ги известува корисниците на услуги кои патуваат на релација “Битола – Прилеп – Велес – Скопје“ и обратно дека од ден 25.10.2023 година (среда) дека сообраќајот на патничките возови на оваа релација ќе биде организиран само со возовите бр. 643 кој поаѓа од Скопје во 14.30 часот и воз бр. 640 кој поаѓа од Битола во 03.13 часот.

 Овие измени ќе важат од 25.10.2023 година до нивно отповикување.

 

Со почит,

ЖРМ Транспорт АД Скопје“