Најчудни форми на јавен превоз во светот (Галерија)

Галерија на најчудните, најнеобичните интересни форми на јавен превоз на некои од земјите низ светот

Најчудни форми на јавен превоз во светот (Галерија)

Jeepneys во Филипините

Trishaws во Малака

Монорел во Вухан

Рикши влечени со раце во Колката

Тобогани во Мадеира

Комбиња во Дакар

Автобуси во Холандија

Автобуси за кокошки во Гватемала