Netflix вели ќе има Wednesday втора сезона

Серијата “Wednesday”, која е базирана на ликот Среда Адамс од популарната серија “The Addams Family”, беше добро примена од страна на критичарите и гледачите во првата сезона, и фановите со нетрпение очекуваат да видат што следува за нејзиниот лик во втората сезона.

Netflix вели ќе има Wednesday втора сезона

Netflix, водечката стриминг платформа, официјално ја обнови популарната серија “Wednesday” за втора сезона во раниот јануари 2023. Сепак, до октомври 2023, продукцијата за новата сезона сè уште не е започната.

Датумот на објавување за втората сезона на “Wednesday” сè уште не е потврден. Некои извори предвидуваат дека очекуваното време на објавување е некаде во 2024. За најточни информации, следете ги официјалните соопштенија од Netflix.

Серијата “Wednesday”, која е базирана на ликот Среда Адамс од популарната серија “The Addams Family”, беше добро примена од страна на критичарите и гледачите во првата сезона, и фановите со нетрпение очекуваат да видат што следува за нејзиниот лик во втората сезона.