Љубовта кон Disney не е доволна. Тие сакаат да живеат Disney.

Disney не е само дел од детството на многу луѓе, туку и продолжува да биде важен дел од нивниот живот и како возрасни

Љубовта кон Disney не е доволна. Тие сакаат да живеат Disney.

За некои, сонот е желба што нивното срце ја прави. Disney не е само дел од детството на многу луѓе, туку и продолжува да биде важен дел од нивниот живот и како возрасни. Од облека до домашен декор, Disney продуктите се сè повеќе присутни во секојдневниот живот на луѓето.

Оваа статија ги истражува различните начини на кои луѓето го вклучуваат Disney во својот дом. Некои од овие начини вклучуваат употреба на Disney тематски мебел, украси и уметнички дела. Други пак, ги користат овие предмети за да креираат целосно Disney тематски простории во своите домови.

Без разлика дали станува збор за класични Disney ликови како Мики Маус и Мини, или популарни филмски ликови како Елса од „Frozen“, Disney продуктите овозможуваат на луѓето да ја изразат својот љубов кон овие ликови и приказните во кои тие се појавуваат.

Од друга страна, некои луѓе ги користат овие предмети како начин да се поврзат со своите деца, кои исто така уживаат во Disney филмовите и телевизиските програми. За нив, ова е начин да создадат заеднички спомени и да ја споделат својата љубов кон Disney со своите најмлади.