Денес во Охрид бесплатно филмот Што е тоа жена? на Мет Волш

во петок, на 13-ти октомври 2023 година, со почеток во 19:00 часот , во големата сала на Општина Охрид

Денес во Охрид бесплатно филмот  Што е тоа жена? на Мет Волш

Коалицијата за заштита на децата и Фондацијата „Елеуса“, во петок, на 13-ти октомври 2023 година, со почеток во 19:00 часот, во големата сала на Општина Охрид ќе биде прикажан филмот „Што е тоа жена?“ на Мет Волш.