Диди го убил Тупак бидејќи имал докази за неговите геј врски?

Според најновата теорија која кружи на интернет за случајот на Тупак, во неа се вклучени и обвинувања за геј врски на Диди.

Според најновата теорија која кружи на интернет за случајот на Тупак, во неа се вклучени и обвинувања за геј врски на Диди.

Киф Д, кој неодамна беше уапсен во врска со убиството на Тупак, претходно тврдел дека Тупак посетувал некои чудни забави со Диди и дека наводно знаел дека Диди е геј.

И неодамна се појави интервју со Шуг Најт во кое Шуг направил некои коментари за тоа како Тупак се спротивставувал на некои високо профилни личности кои биле во плакарот, од грижа дека тие мажи исто така биле заинтересирани и за деца.

Дали Тупак навистина знаел нешто што можеше да го загрози животот на Диди или ова е само неоснована теорија? Останува да дознаеме.