NAPOLEON - Joaquin Phoenix Official Trailer 2

Трејлер за новиот филм со Joaquin Phoenix NAPOLEON - Official Trailer #2 (HD)

“Наполеон”, новиот филм на Ридли Скот во кој Жоакин Феникс го игра Наполеон Бонапарта, ќе биде прикажан во кината на 22 ноември. Филмот гледа на потеклото на Наполеон и неговото брзо и безмилосно искачување до император, преку призмата на неговата зависна врска со неговата сопруга и единствена вистинска љубов, Жозефина. Ванеса Кирби ќе ја игра Жозефина, додека Лудивин Сање ќе биде Тереза Кабарус. Филмот е произведен од Apple Studios и Scott Free Productions, а ќе биде дистрибуиран од Columbia Pictures и Apple Original Films. Филмот е оценет со R поради насилство, некои грозни слики, сексуална содржина и вулгарен речник.