Рубрика: Технологија

Нова генерација на PlayStation и Xbox конзоли...

Сони и Мајкрософт ќе ги претстават своите нови конзоли за игри, кои ќе нудат подобрени перформанси, графика и функционалности...

Види

Passkeys најава без лозинка

Passkeys" креираат криптографски клучен пар со доверливи уреди (како смартфон) и пин-код или биометриски методи за автентикација, ...

Види

Секс робот Хармони

Секс роботot Хармони кукла од Шкотска со вештачка интелегенција кој се навредува ако ја наречете секс робот...

Види

Интернетот го измисли Америчката влада...

За време на засилувањето на Ладната војна и лансирањето на сателитот Спутник...

Види

Што е и како функционира Roblox?...

Во целост, Роблокс е популарна играчка платформа која нуди разновидни игри...

Види

Најпрвиот Макинтош на Стив Џобс...

Првото презентирање на Макинтош пред светската јавност и неговиот капацитет...

Види

Counter-Strike 2 официјално излезе и е во продажба...

Counter-Strike 2 продолжението на познатата култна игра е достапно

Види

Нема повеќе бесплатна надградба за Windows 10...

Мајкрософт го затвори и последниот лупхол за надградба

Види

Хонда автомобили: Скок во новата електрична ера и ...

Електричните возила на брендот Хонда од престојната 2024

Види

Кинескиот eлектричен втомобил кој извози над 1000 ...

Zeekr 001 електричен автомобил од новата марка на производителот Geely

Види