Во кои знаци се раѓаат најлоши сопруги?

Некои жени се родени за брак, а некои од бурмата бегаат како Џулија Робертс во „Бегалка невеста“. Иако се одлучуваат да се заколнат на вечна љубов, нивните партнери нема да им е лесно.

Во кои знаци се раѓаат најлоши сопруги?

Некои жени се родени за брак, а некои од бурмата бегаат како Џулија Робертс во „Бегалка невеста“. Иако се одлучуваат да се заколнат на вечна љубов, нивните партнери нема да им е лесно. Еве во кои знаци најчесто се раѓаат такви дами:

  1. Водолија: Импулсивни се, бидејќи не ја поднесуваат досадата. Ако имаат чувство дека се застраниле во рутина, веднаш ќе преземат акција. Ако сакате да се ожените со жена Водолија, мора да внимавате дека вашата врска не стагнира или таа веднаш ќе ве остави. Освен тоа, жените Водолии се многу паметни и сакаат партнерот да им е рамноправен.

  2. Близнаци: Жените Близнаци се лукави. Во еден момент ќе бидат најдобрата сопруга што може да посакате, со зборови полни со љубов и грижливи дела, а во следниот момент потполно ќе се предомислат.

  3. Девица: Девиците се организирани и мислат дека точно знаат што е погрешно, а што е точно. За да можете да живеете со жена Девица, ќе морате да прифатите фактот дека сè ќе биде по нејзиното.

  4. Стрелец: Ако сакате да бидете збунети цел живот, оженете жена Стрелец. Овие жени се многу страстни и не можат долго да останат на едно место.