Насловна

Забавен минивaн од Toyota. Изгледа како играчка за...

Малиот минивaн наречен Kayoibako повеќе изгледа како гаџет отколку автомобил, но има многу предности....

Види

Диди го убил Тупак бидејќи имал докази за неговите...

Според најновата теорија која кружи на интернет за случајот на Тупак, во неа се вклучени и обвинувања за геј врски на Диди....

Види

Скриена функција во телефонот. Затресете го и виде...

Tаква „скриена функција“ е можноста да го тресете iPhone. Како што излегуваат нови модели на паметни телефони и ажурирања на опера...

Види

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО ОД ПУКАЊЕТО ВО ИСТ ГЕЈТ: Врз Рад...

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО ОД ПУКАЊЕТО ВО ИСТ ГЕЈТ: Врз Раде Штекли е пукано како во див запад! (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО...

Види

Kacar X Druggy - Zajdi, Zajdi (Official Video)

Kacar X Druggy - Zajdi, Zajdi (Official Video)

Види

Во кои знаци се раѓаат најлоши сопруги?...

Некои жени се родени за брак, а некои од бурмата бегаат како Џулија Робертс во „Бегалка невеста“. Иако се одлучуваат да се заколна...

Види

Мапирани се повеќе од 3,000 мозочни ќелии- ова пом...

Научниците објавија дека ги мапираа повеќе од 3,000 видови на мозочни ќелии како дел од атласот на човечкиот мозок. Ова може да по...

Види

Нашата свест може да се поврзе со целиот универзум...

Архитектурата на свеста: Како нашата свест може да се поврзе со целиот универзум...

Види

Станувањето во 5 часот наутро може да ви ве исплат...

Станувањето во 5 часот наутро може да биде значителна промена во вашата работна рутина со потенцијал за многу позитивни придобивки...

Види

Зошто стравот може да биде уживање?...

Стравот може да биде една од најсилните емоции кои ги доживуваме, но зошто некои луѓе уживаат во стравот?...

Види

Како да ги препознаете психопатите? Само проверете...

Студијата покажала дека луѓето со повеќе психопатски карактеристики прават помалку движења со главата. Нивната глава е постабилна...

Види

Цел Октомври топло во Македонија вели Славчо...

Наутро температурите ќе се спуштаат во интервалот од 8 до 16 степени, а преку ден тие ќе се искачуваат во интервалот помеѓу 20 и ...

Види

Тешко на владата со ваков народ!...

Тито во одбрана на голот на Северната покраина

Види

Така Боби пееше

Emancipate yourselves from mental slavery None but ourselves can free our minds.

Види